Keitä olemme

Meri-Naantalin Rotaryklubi on Naantalissa toimiva  aktiivinen klubi. Kokoonnumme aina tiistaisin lounaskokoukseen klo 11.30-13.00 Naantalin kylpylässä.

Tapaamme toisiamme, kuulemme kiinnostavia esitelmiä, keskustelemme ja edistämme hyvää monella eri tavalla omalla paikkakunnallamme. Teemme yritysvierailuja, osallistumme kulttuuritapahtumiin, tuemme kansainvälisen Rotaryn humanitaarisia projekteja, osallistumme nuorisovaihtoon ja edistämme lähiseudun hyvinvointia paikallisen palvelutoiminnan kautta. Erityiskohteinamme ovat syrjäytymisvaarassa olevat lapset ja nuoret.

Klubimme on perustettu 13.5.1980. Kummiklubimme on Naantalin Rotaryklubi. Klubissamme on 46 jäsentä. Olemme osa piiriä 1410.

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu kuuteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 klubia, joissa runsaat 10 000 rotaria.

Naantalin Kylpylä
Matkailijantie 2