Kartta latautuu...

08.02.2020

Heracles Sali

Hei!

Lähde kokeilemaan itsepuolustuslajeja Heraclesin salille lauantaina 8.2 klo. 11.15-13.15. Koululaisille soviteltuna lajeina Cross Training, Brasilialainen Jujutsu ja Potkunyrkkeily. Sopii niin tytöille kuin pojillekin, ala- ja yläkoululaisille. Päälle shortsit/verkkarit, t-paita, sisäpelikengät/paljaat jalat. Vesipullokin on hyvä olla mukana.

Paikkana Heraclesin sali/Mallasvedenkatu 4, takapihan puolelta lastauslaiturin vierestä sisään.

Tapahtuma on maksuton ja siten osallistuminen on mahdollista riippumatta perheen taloudellisesta tilanteesta. Ilmoittautumistiedot luottamuksellisia eikä niitä arkistoida. Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen (1 henkilö/ilmoittautuminen) ei lähetetä erillistä vahvistusta.

Tervetuloa!

Valkeakosken Rotaryklubi

Varaukset

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.