Tätä et tiennyt Rotareista. Tilaisuus tutustua Turku Samppalinnan Rotaryklubin toimintaan.

RC Samppalinna OPEN HOUSE ohjelma:
11.30 Yhteinen lounas. Lounaan aikana aloitamme luennot seuraavasti.
Kansainvälisyys
11.50 Rotary – Yhdessä ympäri maailman – piirikuvernööri Mikko Lindeman
12.00 Kansainvälisyys ja verkostoituminen – Jani Rusi
12.10 Rauhantyö – Risto Suviala
Nuoret:
12.20 Rotary youth leadership-koulutus (RYLA) – André Heikius (videoyhteys)
12.25 Nuorisovaihto- Jukka Järvi-Laturi
Projektit:
12.30 Global Grant: Pardubice – Jaakko Paatero
12.35 Gambia ja skeittihanke – Tommi Sundqvist, presidentti
12.40 Itämerihanke – Matti Vetriö Past president
12.45 – 13.00 Vapaata keskustelua

VP 16.3.22 mennessä: Mari Kangas​, 045 251 2705 kankaat@gmail.com

Turku Samppalinnan Rotaryklubi kutsuu kaikki toiminnastamme kiinnostuneet mukaan rentoon ja vapaamuotoiseen lounastapaamiseen, jossa esillä on kulloinkin ajankohtaisia teemoja. Mukaan ovat tervetulleet eri alojen ammattilaiset, joiden arvomaailmaan sopii paikallinen tai kansainvälinen hyvän tekeminen ja joita kiinnostaa verkostoituminen ja yhdessä tekeminen. Maanantaina 21.3. 2022 kutsumme mukaan kaikki ne, joita kiinnostaa ammatillinen verkostoituminen, mahdollisuus palvelemiseen, maailmanlaajuinen ystävyys, henkilökohtainen kasvu ja kehittyminen. Tärkeitä arvoja meille ovat myös nuorisovaihto ja maailmanlaajuinen yhteisymmärrys.

Klubimme on tehnyt vuosia työtä rauhan, nuorten sekä erilaisten projektien merkeissä, niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Olemme siis varsin aktiivinen klubi. Open House -tapahtumassamme keskustellaan kansainvälistymisestä, verkostoitumisesta, rauhantyöstä, nuorisovaihdosta sekä projekteista.

Tule mukaan viihtymään!
Tapahtumapaikka on ravintola Suomalainen Pohja osoitteessa Aurakatu 24 A, Turku, jossa tarjolla on tilavat puitteet sekä lämmin lounas. Toimimme koronatilanteeseen liittyen vastuullisesti ja seuraamme viranomaisohjeita. Toteutamme tapahtuman sekä kasvotusten paikanpäällä että Zoom-yhteydellä.