Vuositeema

Rotary Internationalin vuoden 2021-2022 presidentti Shekhar Mehta on nimennyt vuositeemakseen Serve to Change Lives: Palvele – muutat maailmaa.

Meidän rotareiden tehtävänä kautta yli 100-vuotisen historiamme on todellakin ollut ihmisten elämän parantaminen lukuisin eri tavoin. Mehta toteaa, että samalla kun muutamme toisten ihmisten elämää, muutamme paremmaksi myös itseämme ja omaa elämäämme.

Ohjenuorana oikeudenmukaisuus

Presidentti Shekhar Mehta toivoo rotareiden keskittävän alkavana rotarivuotena voimansa erityisesti tyttöjen elämän ja aseman parantamiseen maailmassa. Tytöille tulee tarjota mahdollisuudet koulutukseen, riittäviin resursseihin ja palveluihin sekä etenemiseen työuralla aina johtajuuteen asti.

Tässä työssä rotareiden arvoja ja ohjenuoria ovat monimuotoisuus, oikeudenmukaisuus ja inhimillinen tarve liittyä osaksi erilaisia yhteisöjä. Meitä rotareita tarvitaan tässä maailmassa, ja meitä tarvitaan lisää, koska meillä on niin tärkeitä tehtäviä. Me olemme jo onnistuneet maailmanlaajuisen yhteistyön avulla hävittämään polion lähes kokonaan. Tällä hetkellä osallistumme COVID-19-viruksen torjuntaan. Palvelemme omia paikallisia yhteisöjämme ja elinympäristöjämme. Uusin kärkiteemamme on luonnonympäristön suojeleminen. “Uskon tämän kaiken innostavan meitä. Rotarit rakastavat haasteita”, Mehta toteaa.

Rotary International Presidentti

Shekhar Mehta
Rotary Club of Calcutta-Mahanagar
West Bengal, India

Hotelli Ravintola Martinhovi tai etänä Zoom yhteydellä.
Tarkasta paikka tapahtumista.

Zoom kokouksiin pääset liittymään seuraavasta linkistä:

Meeting ID: 646 262 0070
Passcode: 1974

Kokoonnumme noin joka toinen maanantai klo 18.00.
Tarkasta kokouspäivät tapahtumista.