Olen varannut meille kirpputoripöydän la 19-27.11. Kirpparilla.fi Kirkkokatu 4:stä.

Kirpputorille tarvitaan kippoja ja kappoja sekä tietysti myös vaatteita. Tällä kirpputorilla on enemmän hyllytilaa kuin aiemmin. Tähän aikaa vuodesta myös joulutavarat menevät kaupaksi. Onko teidän huushollissa liikaa joulukoristeita, jouluvaloja?  Lasten lelut menevät varmasti. Vanhat lehdet ja kirjat ei niinkään.

Luulin pääseväni kokoukseen torstaina, mutta en pääse.Tavaroita voi tuoda kokoukseen nyt 10.11. Sisko Ulla ottaa ne silloin vastaan. Haen ne samana iltana hotelilta.

Tavaroita voi tuoda minulle Varpushaukantie 3:een Kaukovainiolle. Varmista, että olen  vastaanottamassa tavaroita soittamalla 0500-385609.

Tavaroiden hinnoittelu tehdään 16.11.(saan silloin hinnoittelulaput) klo 13-16. Paikka on Varpushaukantie 3 A portaasta portaat alas kellariin askarteluhuoneeseen. Ei siihen välttämättä mene kolmea tuntia.

Ketkä tulee hinnoittelemaa, kertokaa se minulle niin osaa varata sopivasti kahvia ja pullaa.

Tavarat viedään 18.11. illalla kirpparille ja siihen tarvitaan pari henkeä minun lisäksi.

Itse olen viikonlopun Kajaanissa, kuka pääsee lauantaina ja sunnuntaina illansuussa järjestelemässä kirpparipöytää. Itse voin käydä maanantaina ja tiistaina. Joka päivähän siellä on käytävä. Miettikää mikä päivä sopii teille.

Ilmoitan kaikille pöydän numeron, kun saa sen selville 16.11.

Tuokaa kaupaksi meneviä tuotteita!

toivoo

sisko Kirsti

Share This