Keitä olemme

Nivalan Rotaryklubi ry. on perustettu 6.2.1966.
Painopisteemme toiminnassa on nuorisovaihto ja paikallinen toiminta.
Jäseniä klubissa on 30, joista aktiivijäseniä 25 ja kunniajäseniä 5.

Keitä olemme

 

Nivalan Rotaryklubi ry. on perustettu 6.2.1966. Painopisteemme toiminnassa on nuorisovaihto ja paikallinen toiminta.

Kokoonnumme joka toinen keskiviikko klo 17 – 18.   Kokoonnumme yleensä Nitekin tiloissa Pajatie 4.  

    
Kokoontumisissa meillän on mahdollisuus kuulla kiinnostavia esitelmiä ja samalla tapaamaamme toisiamme.  Käymme myös vierailemassa erilaisissa kohteissa. Tuemme kansainvälisen Rotaryn humanitaarisia projekteja, osallistumme nuorisovaihtoon ja edistämme lähiseudun hyvinvointia.

                           Tervetuloa mukaan tutustumaan Rotary-toimintaan.

Harrastus, jolla on tarkoitus

Olemme keskittyneet nuorisovaihdon tukemiseen jo 50 vuoden ajan. Meidän mielestämme nuorisovaihto on mitä parhainta ruohonjuuritason kansainvälistymis- ja rauhankasvatusta.

Pidämme arvossa kansainvälisen Rotary Internationalin ponnisteluja ja järjestön arvokasta työtä muun muassa polion hävittämiseksi maapallolta. Pelkästään tähän työhön Rotary on suunnannut runsaasti vapaaehtoisvoimaa sekä yli 1,2 miljardia US-dollaria.

 

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu kuuteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 klubia, joissa runsaat 10 000 rotaria.

Kokoontumistiedot

Paikka:
**

Aika:
**

Tapahtumat

Ei tapahtumia
Share This