NRK tar time-out över nedstängningen!
Nagu rotaryklubb höll sitt styrelsemöte senaste fredag 5.3 och konstaterade att coronapandemin fortsätter hålla sitt järngrepp om oss. Från och med måndag 8.3 införs strängare restriktioner, bl.a. stängs restaurangerna för 3 veckor framöver, vilket betyder att vår klubblokal under nämnda tid finns bakom låsta dörrar. Förutom rådande coronarestriktioner har även de aktuella föredragshållarna under nämnda tid meddelat, att de föredrar att besöka oss först sedan när vi åter kan träffas ”face to face”.

Styrelsen har därför beslutat ställa in alla veckomöten fram till fredag 9.4. Programmet är ännu öppet för detta möte, men vi återkommer senare med närmare information. Mycket kan ännu hända under de kommande veckorna.

Håll Er friska och vi går mot våren trots allt!