Kampanjen GÅ ETT YRKE TILL EN KVINNA blir av söndag 24.1.2021 som planerat, men på grund av coronarestriktionerna blir det ingen gemensam start som under tidigare år utan deltagarna får gå i mindre grupper, på tu man hand eller ensamma – allt efter smak och tycke. Fundera ut en lämplig rutt och bjud in eventuellt vandringssällskap och gå en egen runda. Klockslaget är helt upp till var och en och ingen nekar heller att ta en tjuvstart redan på lördag eller rentav tidigare.

Nagu Rotaryklubb funderar nu på att inför starten ta fram ett kompletterande alternativ för klubbens medlemmar och tillsammans i en begränsad grupp på högst 10 deltagare i Rotarys gula västar promenera en lämplig rutt med lite social samvaro ute och, om vädret tillåter, kunna stanna till på lämplig plats och grilla egen medhavd grillkorv med egen dryck till. Vi jobbar på detta alternativ och ger besked senast på veckomötet fredag 22.1.

Ditt frivilliga bidrag till insamlingen kan du betala in på Kvinnobankens konto, Naisten Pankki Varsinais-Suomi FI34 5716 9020 0924 04, som referens KNA Nagu, så får vi bidraget med i Nagupotten. Kvinnobanken distribuerar sedan medlen vidare via Kyrkans u-landshjälp.

Välkomna att delta!