Vuositeema

Rotary Internationalin vuositeema

Rotary Internationalin presidentti Barry Rassin on nimennyt presidenttivuotensa 2018-2019 teemaksi

Be the Inspiration | Ole innostaja | En inspirationskälla

“Toivon että me kaikki innostamme toisiamme toimimaan – tarkastelemaan ympäristökysymyksiä, jotka vaikuttavat terveyteen ja hyvinvointiin ympäri maailmaa, ja tekemään voitavamme auttaaksemme.”

Presidentti Rassin kantaa aitoa huolta ympäristöstä ja ilmastonmuutoksesta. Hän on kotoisin Bahamalta, missä merenpinnan nousu ilmaston lämmetessä on uhka hänen kotisaarensa tulevaisuudelle. Vuositeeman tunnus, meren aalto, sopiikin hyvin Rassinin viestinviejäksi. Hän kannustaa meitä kohtaamaan ympäristöhaasteet rohkeasti, optimistisesti ja luovasti – yhteistuumin omissa yhteisöissämme ja myös henkilökohtaisissa valinnoissamme.

Meri-Naantalin rotaryklubin vuositeemoina ovat palvelu, yhteisöllisyys ja vuorovaikutus

Oma klubimme keskittyy jäsenistön aktivoimiseen, keskinäisen vuorovaikutuksen ja yhteisöllisyyden vahvistamiseen ja palvelutoiminnan kehittämiseen. Olemme myös mukana kansainvälisen rauhanteeman jalkauttamisessa paikallisella tasolla.

Naantalin Kylpylä
Matkailijantie 2