Hyvä Rotary veli

Hallitus on kokouksessaan 26.8 tehnyt seuraavat päätökset

Syksyn kokoukset pidetään live kokouksina, mutta vain kerran kuukaudessa, joka kuukauden toinen keskiviikko ( 09.09, 14.10, 11.11 ja 09.12) kello 17-18:30 Upseerikerhon salissa.

Näin pystymme takamaan riittävän turvalliset välimatkat toisiimme ja pienentämään tautiriskin mahdollisuutta.

Kyseisiin kokouksiin pyydetään ennakkoilmoittautumista paikkojen ja tarjoilun järjestämiseksi.

Kyseisiin kokouksiin pyritään saamaan mahdollisimman korkeatasoinen luennoitsija. Pyydettävien henkilöiden nimet ovat jo tiedossa ja ne julkaistaan heti kun on saatu vahvistus heille sopivasta päivästä.

Vuosikokous pidetään 14.10 kokouksen yhteydessä.

Lisäksi järjestetään kaksi erillisistä isompaa tapahtumaa. 75-vuotis juhla marraskuussa ja joulujuhla joulukuun puolen välin tienoilla.

Terveisin

Jarmo Ruti