Keitä olemme

Lammin Rotaryklubi on Hämeenlinnan koillispuolen liitosalueilla (Hauho, Lammi, Tuulos) toimiva pieni rotaryklubi. Kokoonnumme kuukauden 1. ja 3. tiistai klo 18.00-20.00 Lammilla Turvantalon yhdistystilassa tapaamaan toisiamme, kuulemaan kiinnostavia esitelmiä ja edistämään hyvää omalla seutukunnallamme. Käymme myös vierailemassa erilaisissa kohteissa. Tuemme kansainvälisen Rotaryn humanitaarisia projekteja ja nuorisovaihtoa sekä edistämme lähiseudun hyvinvointia.

Klubimme on perustettu 28.8.1975. Kummiklubimme on Janakkalan Rotaryklubi. Olemme osa piiriä 1390.

Pienikin vaikuttaa

Klubimme pieni koko rajaa mahdollisuuksiamme osallistua Rotaryn eri hankkeisiin. Paikallisesti pyrimme kuitenkin antamaan panoksemme tärkeisiin sosiaalisiin kehittämistarpeisiin esimerkiksi tukemalla eri muodoissa nuorisotyötä. Pidämme myös arvossa kansainvälisen Rotary Internationalin ponnisteluja ja järjestön arvokasta työtä muun muassa polion hävittämiseksi maapallolta. Pelkästään tähän työhön Rotary on suunnannut runsaasti vapaaehtoisvoimaa sekä yli 1,2 miljardia US-dollaria.

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu kuuteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 klubia, joissa runsaat 10 000 rotaria.

Turvantalon yhdistystila
Mommilantie 7