Ensi torstaina 16.1.2020 kokoonnumme klo 11.45 Wanhaan Sodeen viikkokokoukseen. Arto Markkola tulee kertomaan meille mitä on olla EU-viljelijänä

Suomessa.Tässä yhteydessä haluan myös kertoa RLI-KOULUTUKSESTA, joka on syventävä rotarikoulutus kaikille rotareille

osa 1 Lahti la 25.1. ABC Kivimaa Kiitokatu 2, 15210 Lahti, järjestelyt AG Eila Parviainen,

osa 2 Hämeenlinna, la 8.2.Wetterhoffin talo, kokoustila Wanha Kutomo Palokunnankatu 9, 13100 Hämeenlinna järjestelyt AG Kalevi Lauronen ja PAG Kristian Röberg

osa 3 Jyväskylä la 21.3. Hotelli Alba Ahlmanninkatu 4 40100 Jyväskylä, järjestelyt AG:t Riku Tenhunen ja Irja Rissanen.

Teemoina mm. ammatillinen ja persoonallinen kasvu, jäsenyys, Rotary-säätiö, etiikka, palveluprojektit, viestintä, strateginen suunnittelu. Ilmoittautumiset koulutukseen 15.1.2020 mennessä.

Veljemme Mika Kaunomäki ja Hannu Kaarla ovat kouluttajina Lahden tapahtumassa, joten kehoittaisin nyt mahdollisimman montaa wellamolaista osallistumaan ainakin tähän Lahden tapahtumaan varsinkin, kun se on isolla työllä ja vaivalla tänne Lahteen veljien avustuksella saatu. Meistä on jo muutama ilmoittautunut!