Keitä olemme

Rotary on kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio.
Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).
Kokemäen rotaryklubi kokoontuu viikoittain tiistaisin kello 17:30 Kokemäen Seuratalolla osoitteessa
Seuratalonrinne 7, 32800 Kokemäki.

Yli 50 vuotias klubimme on perustettu 20.12.1965
Kummiklubimme on Harjavallan rotaryklubi.
Tämän kauden presidentti Juhani Saari.

Harrastus, jolla on tarkoitus

Meidän mielestämme nuorisovaihto on mitä parhainta ruohonjuuritason kansainvälistymis- ja rauhankasvatusta.
Kauttamme nuori voi lähteä Rotaryn kansainväliseen nuorisovaihtoon ja autamme isäntäperheiden hankkimisessa ja yhteyksien luomisessa.

Kokemäen Rotaryklubilla on ollut aktiivista vaihto-oppilas toimintaa. Meillä on ollut keskimäärin joka toinen vuosi vaihto-oppilas. Tällä hetkellä ei ole ketään vaihdossa. Jos haluat vaihto-oppilaaksi, ota yhteys mika.rantalainen(a)kokemaki.fi

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa.

Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu kuuteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 klubia, joissa runsaat 10 000 rotaria.

Pidämme arvossa kansainvälisen Rotary Internationalin ponnisteluja ja järjestön arvokasta työtä muun muassa polion hävittämiseksi maapallolta. Pelkästään tähän työhön Rotary on suunnannut runsaasti vapaaehtoisvoimaa sekä yli 1,2 miljardia dollaria.

Kokemäen Seuratalo
Seuratalonrinne 7