Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
29.10.2022

Piirin 1420 presidenttien Round-table tilaisuus DG Urmas Kaarlep:n johdolla.

Järjestämme klubien johdolle tarkoitetun koulutus ja keskustelutilaisuuden. Tilaisuuden keskeinen tavoite on tuottaa konkreettisia keinoja klubin toiminnan kehittämiseen ja tukea aktiivista verkostoitumista klubien välillä. Tilaisuuden luonne on keskusteleva ja ratkaisuja hakeva, pyrimme välttämään luennointia ja vanhojen ongelmien esittelyä. Lähtökohtana on ”imagine-Rotary”.

Lauantaina 29.10 tilaisuus alkaa kello 9:00 tervetulokahvien merkeissä ja päättyy kello 15:00. Yksityiskohtaisempi agenda julkaistaan lähempänä tapahtumaa tällä sivulla

Ilmoittautuminen tilaisuuteen 12.10 mennessä tämän linkin kautta löytyvällä verkkolomakkeella.

Paikka:  Hotelli Lepolampi Espoossa, Nuuksion kansallispuiston vieressä. Hotelliin on hyvät yhteydet esimerkiksi Espoon keskuksesta (12 km), Veikkolasta(4 km) ja Helsingistä (30 km). Hotellin pihassa pysähtyy bussi numero 243, jolla pääsee sekä Espoon keskukseen, että Veikkolaan.

Tilaisuuden kustannukset ovat 35e / hlö, joka sisältää lounaan sekä aamu ja iltapäiväkahvit tarjoiluineen. Osallistujille lähetetään laskut ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lisää tietoja tilaisuudesta

Markus Merenmies / AG Länsi-Uusimaa – Karis – Karjaa RK