Olemme osa piiriä 1420

Rotarypiirit

Apulaiskuvernöörit,

Suomessa on kuusi rotarypiiriä, joihin kuuluu Suomen lisäksi Viro. Jokaista piiriä johtaa piirikuvernööri.

Oman piirimme D1420 kuvernööri toimintavuotena 2019–2020 on DG Tommy Wegge.

Kuvernöörin tukena toimivat piirineuvosto, komiteat ja toimikunnat sekä piirin eri alueiden apulaiskuvernöörit. Klubit tekevät ehdotukset kuvernööreistä, ja piirin nimeämiskomitea valitsee ehdokkaista sopivimmaksi katsomansa kuvernöörin. Tuleva kuvernööri nimitetään Rotary Internationalin maailmankonferenssissa.

Piiri järjestää klubeille useita tapahtumia vuoden aikana. Niistä tärkein on tulevien klubipresidenttien ja klubivirkailijoiden koulutusseminaari (PETS).

Piirikokous järjestetään yleensä syksyisin ja juhlava piirikonferenssi keväisin.

Piirikuvernööri vierailee kaikissa piirinsä klubeissa toimivuotensa aikana. Apulaiskuvernöörinä on Ahti Kara, Hyvinkää-Itäinen RK. Hänen alueesensa kuuluu Hyvinkää RK, Hyvinkää-Itäinen RK,  Nurmijärvi-RK, Mäntsälä RK, Riihimäki RK ja Hausjärvi-Riihimäki RK.  Apulaiskuvernööri vierailee ja kouluttaa oman alueensa klubeja.

Etäkokous linkin saat
peltolahaavisto(at)gmail.com