Mitä teemme

Pyrimme vaikuttamaan ajankohtaisiin haasteisiin

Haluamme vaikuttaa ajankohtaisiin haasteisiin. Osallistumme Rotaryn nuorisovaihtotoimintaan, lähialueiden kehittämiseen kuten Itämeren suojeluun ja Rotaryjärjestön humanitaarisiin projekteihin.

Kokoonnumme viikoittain

Kokoonnumme torstai-iltaisin kuulemaan mielenkiintoisia esitelmiä yhteiskunnan eri sektoreilta ja edistämään hyvää sekä omalla paikkakunnallamme että maailmanlaajuisesti. Rotareilla on yhteiset arvot ja osallistumalla klubin viikkokokouksiin tai tapahtumiin voit verkostoitua samanhenkisten eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Kansainvälisenä toimijana Rotary tarjoaa mahdollisuuksia myös kansainväliseen toimintaan. Viikoittaisten esitelmien lisäksi klubillamme on kulttuuri- ja yritysvierailuja sekä ulkomaanmatkoja.

Tuemme nuoria

Rotaryklubimme on keskittynyt nuoriin. Olemme lähettäneet nuoria Rotaryn kansainväliseen nuorisovaihtoon ja vastavuoroisesti isännöineet ulkomailta tulevia vaihto-oppilaita. Olemme myös pitäneet keväisin työelämäoppitunteja espoolaisessa yläasteen koulussa ja tuemme nuorten omaa RotarAct Espoo klubia.

Osallistumme rotareiden projekteihin

Haluamme tukea myös rotareiden humanitaarisia projekteja. Osallistumme Itämeren suojeluun rotareiden sinileväseurannan kautta ja olemme olleet mukana vuosittain Silakkasoudussa, jolla kerätään varoja Itämeren suojeluun. Olemme lahjoittaneet katastrofeissa kotinsa menettäneille perheille Shelterbox-laatikoissa elämisen kannalta olennaisia tarvikkeita. Osallistumme kansainvälisen rotaryjärjestön kautta rotareiden ponnisteluihin polion hävittämiseksi maapallolta.

Kansalaistoiminnan keskus
Kauppamiehentie 6, 2. krs