Keitä olemme

Teemme hyvää samanhenkisten vaikuttajien kanssa

 

Espoo Meri Rotaryklubi on yksi Espoon viidestä rotaryklubista. Kokoonnumme torstai-iltaisin kuulemaan mielenkiintoisia esitelmiä yhteiskunnan eri sektoreilta ja edistämään hyvää sekä omalla paikkakunnallamme että maailmanlaajuisesti.

Klubimme on perustettu 16.5.1997. Klubissamme on noin 20 jäsentä. Olemme osa Rotary-piiriä 1420.

 

Haluamme vaikuttaa ajankohtaisiin haasteisiin

Toimimme Rotaryjärjestön Palvelu itsekkyyden edelle -hengessä, mikä merkitsee pyrkimystä hyviin asioihin ja vaikuttamista myönteiseen kehittämiseen. Klubimme osallistuu aktiivisesti paikallisiin ja kansainvälisiin projekteihin.

Haluamme vaikuttaa ajankohtaisiin haasteisiin. Osallistumme Rotaryn nuorisovaihtotoimintaan, lähialueiden kehittämiseen kuten Itämeren suojeluun ja Rotaryjärjestön kansainvälisiin humanitaarisiin projekteihin. 

Pidämme arvossa kansainvälisen Rotary Internationalin ponnisteluja ja järjestön arvokasta työtä muun muassa polion hävittämiseksi maapallolta. Pelkästään tähän työhön Rotary on suunnannut runsaasti vapaaehtoisvoimaa sekä yli 1,2 miljardia US-dollaria.

Jos olet kiinnostunut klubistamme, ota yhteyttä klubimme presidenttiin tai lue rotary-toiminnasta klubimme verkkosivuilta tai Facebook-sivuilta.

(c) Rotary International

 

Olemme osa kansainvälistä verkostostoa

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu kuuteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 klubia, joissa runsaat 10000 rotaria.

(c) Rotary International

Kokoontumistiedot

Paikka:
Kansalaistoiminnan keskus
Kauppamiehentie 6, 2. krs
02100 Espoo

Aika:
Torstaisin klo 16:45 - 18:00

Tapahtumat

Share This