Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
26.08.2021
16:30 - 18:00

Tapahtumapaikka
Hotelli Matts


Meillä on tilaisuus tutustua Hotelli Mattsin ja Kassiopeian ketjun toimintaan ja palveluun 26.8.2021 klo 16.30 – 18.00. Tapaaminen on hotellin ravintolan Frejan kokoustilassa katutasossa, Suomenlahdentie 7, Matinkylä. Tämä on avec-tilaisuus.

Hotellin johtaja Jani Hintikka esittelee meille hotellin ja Kassiopeia ketjun palveluita ja toimintatapaa.

Tänä keväänä avattu hotelli ja ravintola sijaitsevat uudessa rakennuksessa Ison Omenan länsipuolella. Pysäköintitilaa löytyy parhaiten Ison Omenan parkkihallista.  Mattson parkkihalli on K2 kerroksessa. Ison Omenan parkkihallissa Suomenlahdentien puolelta ajettaessa on viitoitus Hotelli Mattsin parkkihalliin. Kun on päässyt entisten puomien ohi, seuraavasta liikenneympyrästä on viitoitus vasempaan. Seuraavan hallin päästä aukeaa luiska hotellin parkkihalliin. Kannattaa käyttää hissiä, joka näkyy lähimpänä heti halliin ajettaessa. Hissillä hotellin vastaanottoon. Hotellin sivuilla on opastusvideo autolla tulijalle.

Metrolla tullessa kannattaa nousta hotellin myötä avatusta uudesta kulkureitistä (ei kauppakeskuksen suuntaan vaan Tynnyritien).

Ravintola pyytää ryhmiltä ruoan ennakkotilauksen 3 viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoittautukaa Teuvolle ja ilmoittakaa ruokavalintanne torstaihin 5.8.2021 mennessä.

Share This