Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
04.03.2021
16:45 - 18:00

Tapahtumapaikka
Verkkokokous


Kiinnostaako sinua hyvän tekeminen samanhenkisten vaikuttajien kanssa? Liity Rotaryyn niin saat mahdollisuuden toimia ja vaikuttaa oman yhteisösi jäsenenä ja ammatillisena osaajana.

Haluan kutsua sinut tutustumaan Espoo Meri Rotaryklubiin ja rotary-toimintaan ja osallistumaan torstaina 4. maaliskuuta pidettävään verkkokokoukseen.Seminaarin tavoitteena on esitellä rotaryklubin jäsenyydestä kiinnostuneille henkilöille klubimme toimintaa ja rotaryjäsenyyttä.  Tilaisuudessa klubimme jäsenet pitävät lyhyitä puheenvuoroja toimintamme eri osa-alueilta.

Aika           4.3.2021 klo 16:45 – 18:00

Verkkokokoukseen osallistuminen: kokous pidetään verkkokokouksena käyttäen Microsoft Teams palvelua. Etäyhteys avataan klo 16:45 ja varsinainen kokous klo 17:00. Tarvitset verkkokokoukseen osalllistumista varten linkin Teams-kokoukseen. Voit pyytää linkin lähettämällä pyynnön sähköpostiosoitteeseen kari.j.tilli@gmail.com

Jos et ole aiemmin käyttänyt Teamsia, lue alla oleva Microsoft Teams ohje

OHJELMA

16:45          Verkkoyhteys avataan. Mahdollisuus keskustella klubin jäsenten kanssa.

17:00          Espoo Meri Rotaryklubin ja rotary-toiminnan esittely

  • Klubin toiminta ja aktiviteetit
  • Kansainvälinen Rotary-järjestö
  • Jäseneksi rotaryklubiin ja kokemuksia jäsenyydestä
  • Miten toimia, jos jäsenyys kiinnostaa.

Kysymykset ja vastaukset

Vapaata keskustelua

18:00          Verkkokokous päättyy

Tervetuloa!

Kari Tilli, Espoo Meri Rotaryklubi, presidentti

Microsoft Teams ohje

Lataa ensin Microsoft Teams- sovellus

Teams-kokoukseen osallistumiseen ei tarvita Teams-sovellusta, mutta sinun kannattaa ladata ja asentaa Teams-sovellus voidaksesi käyttää Teams-kokouksen parhaita ominaisuuksia, kuten ääntä, videota ja sisällön jakamista.

Lataa Teams hyvissä ajoin ennen kokousta mahdollisten ongelmatilanteiden vuoksi. Teams-sovellus pöytäkoneeseen tai mobiilaitteeseen ladataan tästä linkistä:

https://www.microsoft.com/fi-fi/microsoft-365/microsoft-teams/download-app

tai lataa mobiilisovellus Googlen tai Applen sovelluskaupasta

 

Liity kokoukseen linkin avulla

Teams-kokoukseen osallistuaksesi tarvitset vain linkin, jonka kokouksen järjestäjä lähettää sinulle. Voit kokeilla linkkiä ennen kuin kokous avataan.

Voit käyttää joko selainta tai erillistä Teams-sovellusta. Microsoft suosittaa Microsoft Edgen tai Google Chromen käyttöä, jos käytetään selainta.

Valitse kokouskutsussasi Liity Microsoft Teams -kokoukseen, jolloin siirryt sivulle, jossa voit valita liitytkö selaimella tai aiemmin lataamallasi Team-sovelluksella tai ladata työpöytä-/mobiilisovelluksen. Jos sinulla on jo Teams-sovellus, kokous voi avautua automaattisesti.

Jos sinulla ei ole Teams-tiliä ja kokouksen järjestäjä on sallinut sen, saatat voida kirjoittaa nimesi ja liittyä kokoukseen vieraana. Jos sinulla on Teams-tili, valitse Kirjaudu sisään liittyäksesi ja nähdäksesi kokouksen keskustelun. Kokouksen järjestäjän asetuksista riippuen siirryt joko suoraan kokoukseen tai aulaan, josta kokouksen osallistujat voivat liittää sinut kokoukseen.

 

Liittyminen linkin avulla matkapuhelimella

Sinun on aina ladattava ja asennettava Teams-mobiilisovellus voidaksesi käyttää Teams-kokouksen parhaita ominaisuuksia, kuten ääntä, videota ja sisällön jakamista.

Jos sinulla on sovellus, valitse kokouskutsussa Liity Microsoft Teams -kokoukseen. Sovellus avautuu ja voit liittyä kokoukseen. Jos sinulla ei ole sovellusta, siirryt sovelluskauppaan, josta voit ladata sen.

Huomautus: Lataa sovellus ennen kokouksen aloittamista. Tämä saattaa kestää muutaman minuutin Internet-yhteydestä riippuen.

Jos sinulla ei ole Teams-tiliä, valitse Liity vieraana ja kirjoita nimesi, jotta voit liittyä kokoukseen vieraana. Jos sinulla on Teams-tili, valitse Kirjaudu sisään ja liity liittyäksesi ja nähdäksesi kokouksen keskustelun. Kokouksen järjestäjän asetuksista riippuen siirryt joko suoraan kokoukseen tai aulaan, josta joku muu voi liittää sinut kokoukseen.

Ohjeita verkkokokoukseen osallistumiseen

  1. Avaa Teams-yhteys ajoissa. Jos myöhästyt, kukaan ei välttämättä huomaa liittää sinua kokoukseen, varsinkin jos esitys on jo alkanut.
  2. Pidä mikrofoni auki, kun puhut, mutta muutoin suljettuna. Katso kameraan, kun puhut.
  3. Pidä VIDEO päällä, koska se lisää paikallaolon tuntua.
  4. Paina RAISE HAND painiketta kun haluat puheenvuoron ja odota vuoroasi.
  5. Kommentoi kirjoittamalla CHATiin.
  6. Katso osallistujaluettelosta ketkä osallistuvat kokoukseen.

 

 

 

Share This