Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
16.04.2020
17:00 - 18:00

Klubimme on lähdössä mukaan Itämeren sinilevätilanteen seurantaprojektiin yhdessä Itämeren rannikon rotarypiirien klubien kanssa. Projekti tuo käytännön tekemistä klubimme ohjelmaan.

Klubimme hallituksen verkkokokouksessa 2.4. päätimme, että kokoamme ryhmän, joka yhdessä ryhmänä vastaa havaintojen tekemisestä kesällä.

KUTSU VALMISTELEVAAN KOKOUKSEEN

Järjestämme projektista klubin verkkokokouksen torstaina 16.4.2020 klo 17:00 – 18:00.

Osallistujat: kokous on klubimme viikkokokous verkkoympäristössä ja kaikki voivat osallistua kokoukseen tietokoneen, puhelimen tai tabletin avulla. Kokous on välttämätön jäsenille, jotka haluavat lähteä mukaan havainnointiprojektiin.

Asialista:

16:50 Kirjautuminen Adobe Connect työtilaan.

17:00 Kokous alkaa

Asiat:

• Itämeren sinileväseuranta ja havaintojen teko; lyhyt esittely
  • havainnointiryhmään osallistuvien jäsenten toteaminen (voitte ilmoittaa kiinnostuksesta ennakkoon minulle ja Kaleville)
  • klubin vastuulla olevien ja Espoon rannikolla olevien havainnointipaikkojen päättäminen
  • kunkin havainnointipaikan vastuuhenkilön nimeäminen
  • vastuuhenkilöiden käyttäjätunnusten luominen järvi&meriwiki-palveluun
  • klubimme havainnointiryhmän ilmoittaminen Itämeriprojektin Hannele Kauranteelle
  • sinileväseurannan koulutustilaisuus 13.5.2020 klo 15:00
  • klubimme seurantaryhmän WhatsUp-ryhmän perustaminen ryhmän viestintää varten
  • uutisen kirjoittaminen projektista verkkosivuillemme
  • muut asiat