Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
27.08.2020

Spektri Business park

Klubin vieraana on sukututkimukseen  erikoistunut SITRAn johtava asiantuntija Marja Pirttivaara. Hän kertoo esityksessään geeneettisestä sukututkimuksesta.

Hän kirjoittanut aiheesta kirjan ”Juuresi näkyvät – Geneettisen sukututkimuksen ABC”. Kirja on geneettisen sukututkimuksen harrastajille suunnattu suomenkielinen perusteos, jossa on sekä käytäntöä että teoriaa.

Kokous pidetään Tapiolassa Business Parkissa Trio talossa, Metsänneidonkuja 8, 02130 Espoo. Kokoustila on Phobos kabinetti. Vieras parkkipaikat, 2 h/kiekko, ovat suoraan trio talon edessä.

Etäosallistuminen: kokous pidetään samanaikaisesti myös verkkokokouksena käyttäen Microsoft Teams palvelua. Etäosallistumista varten jäsenille lähetetään kokouskutsu, jossa linkki kokoukseen liittymistä varten. Etäyhteys avataan klo 16:45.