Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
24.04.2020

Espoon kultturikeskus

Osallistumme Espoon rotareiden April Jazz konserttitapahtumaan 24.4.2020 Espoon Kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa.

Nimekkäitä esiintyjiä sisältävä April Jazz-festivaali järjestetään nyt Espoossa 34.kerran. Tänä keväänä konserttitapahtumanaon BOB JAMES & TILL BRÖNNER KONSERTTI perjantaina 24.4.2020 Tilaisuus on avec/perhetapahtuma eli osallistua voi myös useampi henkilö perheestä.

Aloitamme tilaisuuden perjantaina 24.4.2020 klo 18.00 kokoontumalla Espoon Kulttuurikeskuksen näyttelytilassa, joka on pääaulan yhteydessä sijaitsevan jazzfestivaalitoimiston viereinen tila. Siellä meitä odottaa kuohuviinitarjoilu pienen suolaisen kera. Illan konsertin esittelee meille April Jazzin toimitusjohtaja MATTI LAPPALAINEN, joka samalla kertoo meille ajankohtaiset jazzfestivaali kuulumiset.

Bob Jamesin ja Till Brönnerin sekä heidän yhtyeensä konsertti Tapiolasalissa alkaa klo 19.00. Konsertin arvioitu kesto on 1h 30 min, ei väliaikaa.

Ennakkoilmoittaudu tilaisuuteen jäsenille sähköpostilla ilmoitetulla tavalla.