Piirin 1420 piirikouluttaja, klubimme jäsen Martin Heinrichs esitteli viikkokokouksessamme 3. maaliskuuta verkkosivuja, jotka esittelevät Rotary-toimintaa ja tarjoavat tietoa klubien ja toimihenkilöiden tueksi. Esityksestä löytyy myös piirin koulutusvideo osoitteesta
https://www.youtube.com/watch?v=mI7B1gVOFbY

Piirin Youtube-kanava
Rotarypiirillämme on oma YouTube-kanava nimeltään ”Rotarypiiri 1420”. Kanavalla on runsaasti toiminnan esittelyvideoita ja koulutukseen soveltuvia videoita sekä piiriin aineistoa polion hävittämisestä maailmasta.

Piirin 1420 verkkosivut
Piirin 1420 verkkosivut löytyvät osoitteesta https://rotary.fi/d1420/.

Sivuille on koottu runsaasti tietoa piirin toiminnasta. Etusivulta löytyy mm Club Finder, josta voi etsiä rotaryklubin yhteystiedot. Sivuilla on ajankohtaisia uutisia ja linkki kaikkien piirin klubien viikkokokouksiin. Tämä löytyy polulta ”Ajankohtaista -> Piirin kalenteri”. Verkkosivuilla on myös jäsenille tarkoitettu osio, josta löytyy piirin aineistoa ja linkki jäsentietojärjestelmään.

myRotary
Kansainvälinen rotary-organisaatio on koonnut kattavan aineiston myRotary-sivuille: https://my.rotary.org/en/.

Sivuilla on runsaasti aineistoa rotareiden projekteista, Rotary-säätiöstä, tietoa klubien toiminnan tueksi sekä uutis- ja media-aineistoa. MyRotary-sivuilla on myös linkki ”Donate”, jonka kautta voi tehdä lahjoituksen Rotary Foundationille.

Klubin omat verkkosivut
Espoo Meri klubin omat sivut löytyvät osoitteesta: https://rotary.fi/espoomeri/

Klubin Facebook-sivut
Klubimme toimintaa esitellään myös klubin Facebook-sivuilla osoitteessa @EspooMeriRotaryklubi.

Share This