Noin sadan nuoren ryhmä 20 maasta tekee kiertuetta ympäri maailmaa oppiakseen toisista kulttuureista ja lisätäkseen kansojen välistä ymmärrystä. Samalla he 6 kuukauden kiertueellaan opiskelevat työpajoissa ja seminaareissa johtamista, eri kulttuureita ja kansainvälisyyttä. Yhteistyökumppanin Florida Southern Collegen avulla nuoret voivat hankkia näistä opinnoistaan opintopisteitä.Kullakin paikkakunnalla ryhmä on viikon tehden yhteiskuntapalvelusta käymällä kouluissa ja hoitolaitoksissa. Käynnin laajimmin näkyvä osa on musiikista ja tanssista koostuva show, jolla on samalla kulttuurien välistä ymmärrystä lisäävä sanoma. Show esitettiin Espoossa Tapiolassa kulttuurikeskuksen Tapiola-salissa, jonka Espoon kaupunki antoi ryhmän käyttöön 18 ja 19.11.2016.

Nuoret majoittuvat vapaaehtoisiin paikallisiin isäntäperheisiin viikon ajaksi. Vuodesta toiseen nuoret ovat pitäneet mahdollisuutta asua paikallisessa perheessä yhtenä vaikuttavimmista osista kiertuetta. Se mahdollistaa todellisen kuvan muodostamista paikallisesta elämästä ja luo pohjaa elinikäisiin ystävyyssuhteisiin.

Tämän kertaisessa ryhmässä oli osallistujia muun muassa Meksikosta, Nepalista, Japanista, Yhdysvalloista, Somaliasta, Ranskasta, Bermudalta, Italiasta, Saksasta, Belgiasta, Sveitsistä, Filippiineiltä ja Lichtensteinista.

Myös Espoo Meri rotaryklubi toimi shown tukijana. Näytöksen tuotot luovutetaan Club Renatalle, joka tekee työtä syrjäytymisvaarassa olevien nuorten auttamiseksi.