Toimmi Tulisalo kokouksessa

Eri alojen yritykset pyrkivät hyödyntämään tietoa tuottavuuden kasvattamiseen, asiakaskokemuksen parantamiseen ja kilpailukyvyn kehittämiseen. Tommi Tulisalo Houston Analytics Oy:stä kertoi Espoo Meri rotareille torstaina 8. lokakuuta siitä, miten analytiikan avulla tehdään organisaatioissa parempia päätöksiä ja millaisia hyötyjä yritykset voivat saada päätöksentekoon.

Tommi Tulisalo on toiminut myynnin ja liikkeenjohdon tehtävissä pitkään IBM:llä ja nykyään Houston Analytics Oy:ssä. Houston Analytics kehittää analytiikkaa ja tekoälyä hyödyntäviä palveluja ja ratkaisuja päätöksentekoa varten.

Tulisalo esitteli käytännön ratkaisuja eri toimialoilta. Esillä olivat pankkitoiminnan sovellukset, asiakaskunnan segmentointi, teollisuusprosessien optimointi ja teollisuuden huoltotoimien ennakointi, tuotteiden optimaalinen sijoittelu vähittäiskaupoissa, palveluverkoston toimipisteiden optimaalinen sijoittelu, henkilöstöhallinnon päätökset sekä median ja markkinoinnin ratkaisut.

Hän totesi, että analytiikkaa ja kehittyneitä ennusteita hyödyntämällä voidaan lisätä todennäköisyyttä sille, että tehdyt päätökset osuvat entistä useammin oikein.

Lue lisätietoja Houston Analytics Oy:n verkkosivuilta https://www.houston-analytics.com

 

 

Share This