Per Jannersten Uppsalan Rotaryklubista vieraili Espoo Meri Rotaryklubin verkkokokouksessa 18. maaliskuuta yhdessä piirimme kuvernöörin Sakari Karjalaisen kanssa. Jannersten luovutti Rotarysäätiön huomionosoituksen klubimme jäsenelle Teuvo Metsäpellolle. Samassa yhteydessä luovutettiin Paul Harris Fellow, PHF tunnustus myös Markku Stenvallille.

Per Jannersten on Ruotsin suurimman rotarypiirin 2350 entinen kuvernööri ja nykyisin Rotaryvyöhykkeemme 17 suurlahjoituskoordinaattori (Endowment and Major Gift Advisor). Jannersten kiitti Teuvo Metsäpeltoa hänen merkittävästä lahjoituksestaan, jonka avulla tuetaan äitiys- ja lastensuojelua

Jannersten luovutti Metsäpellolle Rotarysäätiön kiitoksena kristallin, PHF-kunniakirjan ja Bequest Society crystal and lapel pin rintamerkin tunnustuksena merkittävästä lahjoituksesta.

Teuvo Metsäpellolle luovutettu kristalli

Rotarypiirimme kuvernööri Sakari Karjalainen kiitti Metsäpeltoa hänen merkittävästä lahjoituksestaan ja korosti lisäksi Metsäpellon panostusta rotarypiirin tehtävissä.

Samassa yhteydessä klubimme presidentti Kari Tilli luovutti klubin ja Paul Harris Societyn jäsenelle Markku Stenvallille Paul Harris Fellow tunnustuksen viidellä safiirilla kiitoksena hänen jatkuvasta tuestaan säätiölle.

Rotarysäätiö (The Rotary Foundation) on yksi maailman suurimmista hyväntekeväisyyteen keskittyvistä säätiöistä. Sen tavoitteena on tehdä rotareiden kansainväliset yhteistyöprojektit mahdollisiksi. Säätiön historian merkittävin yksittäinen projekti on käynnissä oleva polion hävittäminen maailmasta.

Rotarysäätiön varat kertyvät yksittäisten rotarien, klubien ja rotarypiirien sekä Rotaryä kannattavien yksityishenkilöiden ja yhteisöjen lahjoituksista. Säätiöille tehdyistä lahjoituksista rotarysäätiö kiittää Rotaryjärjestön perustajan nimeä kantavalla Paul Harris Fellow tunnustuksella, joka muodostuu kunniakirjasta ja rintamerkistä.