Espoo Meri Rotaryklubin presidentti Kari Valtonen luovutti klubin kokouksessa 15. kesäkuuta tunnustukset Veikko Lahtiselle ja Teuvo Metsäpellolle kiitokseksi pitkäaikaisesta panostuksesta rotarytoiminnan hyväksi. Veikko Lahtiselle luovutettiin Rotaryjärjestön perustajan Paul Harrisin nimeä kantava Paul Harris Fellow kunniakirja ja rintamerkki. Teuvo Metsäpellolle luovutettiin Paul Harris Fellow plus one tunnustus ja rintamerkki.

Veikko Lahtinen tuli mukaan rotarytoimintaan vuonna 1988 liittyessään Espoonlahden klubiin. Veikko on toiminut Espoonlahden klubin presidenttinä kaudella 1998-1999. Hän siirtyi klubien fuusion myötä Espoon Meri Rotaryklubiin. Muutaman välivuoden jälkeen hän tuli uudelleen mukaan rotarytoimintaan vuonna 2015 ja on osallistunut aktiivisesti klubin projekteihin.

Teuvo Metsäpelto on tullut mukaan rotarytoimintaan vuonna 1999. Hän on toiminut Espoo Meri Rotaryklubin presidenttinä kaksi kertaa kausina 2003-2004 ja 2015-2016. Hän toimii alkavalla kaudella klubin nuorisovaihtoasiamiehenä.