Espoo Meri Rotaryklubi tutustui Andalusian kulttuuriin, historiaan ja nähtävyyksiin loka-marraskuun vaihteessa. Matka suuntautui Etelä-Espanjan nähtävyyksiin ja historiallisiin kohteisiin Malagassa, Granadassa, Gordobassa, Selvillassa, Rondossa, Puerto Banuksessa ja Marbellassa. Matkalle osallistui 13 hengen ryhmä.

Matka alkoi tutustumisella Malagan vanhaan kaupunkiin ja Alhambran linnaan Granadassa. Gordobassa pääkohteena oli Mosque Catheral of Cordoba. Seviljassa vierailimme katedraalissa ja tutustuimme kaupunkiin kiertoajelulla. Rondassa tutustuimme Mirador de Rondan härkätaistelukouluun, Puente Nuevon siltaan ja El Tajo Canyonin maisemiin sekä osallistuimme viinien ja tapaksien maisteluun. Viimeiseen kohteeseen Marbellan rantakaupunkiin saavuimme Puerto Banus sataman kautta.