Espoo Meri Rotaryklubin presidentti Markku Tahkokorpi luovutti tunnustuksen Merja Stenvallille kiitokseksi panostuksesta rotarytoiminnan hyväksi. Merjalle luovutettiin klubin kokouksessa 10. elokuuta Rotaryjärjestön perustajan Paul Harrisin nimeä kantava Paul Harris Fellow -kunniakirja ja -rintamerkki.

Merja toimi puolisonsa Markku Stenvallin tukena piirikuvernöörikaudella 2016-2017. Hän osallistui laajasti sekä piirin tilaisuuksiin että kuvernöörin puolisoiden koulutustilaisuuksiin Tampereella, Birminghamissa, San Diegossa ja Soulissa.

Vuosi piirikuvernöörin puolisona on ainutlaatuinen kokemus, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua syvällisesti sekä piirin toimintaan että koko maailman kattavaan verkostoon, toteaa Merja.