”Haluamme Paul Harris Fellow -tunnustuksen avulla kiittää Markku Tahkokorpea aktiivisesta ja ansiokkaasta toiminnasta Rotaryn hyväksi”, toteaa Espoo Meri Rotaryklubin presidentti Veikko Lahtinen. Rotarysäätiökomitean puheenjohtaja Markku Stenvall ja Veikko Lahtinen luovuttivat tunnustuksen klubin viikkokokouksessa torstaina 12. maaliskuuta 2020.

Rotaryn perustajan Paul Harrisin nimeä kantavia PHF-tunnustuksia on myönnetty maailmanlaajuisesti yli miljoona. Rotaryklubit käyttävät tätä tapaa osoittaakseen tunnustusta klubin ansioituneelle jäsenelle.

Markku Tahkokorpi on toiminut Espoo Meri Rotaryklubin presidenttinä kaksi kertaa vuosina 2017-2019 ja sihteerinä kaksi kertaa vuosina 2016-2017 ja 2019-2020.