Rotarypiirin 1420 kuvernööri Ritva Heinonen luovutti 16.6.2016 tulevalle kuvernöörille Markku Stenvallille kokouksissa ja juhlatilaisuuksissa käytettävät kuvernöörin käädyt. Vaihtokokous pidettiin Haukilahden paviljongissa Espoossa ja paikalla oli runsaasti piirin johtohenkilöitä ja Espoo Meri Rotaryklubin edustajia.

Puheessaan Ritva Heinonen antoi katsauksen päättyvään rotaryvuoteen ja kertoi kuvernöörin työn haasteista. Kuvernöörinä aloittava Markku Stenvall esitteli omia suunnitelmiaan ja uuden tulevan kuvernöörin Liisa Stjernbergin sekä kuvernööriehdokkaan Irmeli Viherluoto-Lindströmin.

Kuvernöörin päätehtävänä on ohjata, opastaa ja innostaa piirin klubeja. Kuvernöörin toimikausi alkaa 1.7. ja on pituudeltaan yksi vuosi. Kuvernööri on Rotary Internationalin toimihenkilö ja johtaa rotarypiiriä tukenaan piirineuvosto, apulaiskuvernöörit ja komiteat.

Markku Stenvall on aiemmin toiminut piirin apulaiskuvernöörinä ja Espoo Meri Rotaryklubin presidenttinä.