Espoo Meri Rotaryklubi lahjoitti elokuussa 2021 espoolaisille Meritorin ja Kuitinmäen kouluille ympäristökeskus SYKEn kehittämät vesireput. Rotary vesireppu on lähivesistöjen ja lähiympäristön tutkimiseen tarkoitettu tarvikepaketti sisältäen välineet ja opetusmateriaalin kouluille. Rotarien tavoitteena on lisätä tietoisuutta ympäristöstä ja vesien suojelusta itse tutkien ja itse tehden. Materiaalit on suunnattu erityisesti peruskoulujen opetukseen.

Nyt koulujen taas alkaessa jatkamme yhteydenpitoa ja tukitoimintaa tapaamalla ko. koulujen opettajia. Tiedustelemme miten vesireput ovat toimineet heidän opetustyössään ja miten voimme heitä edelleen tukea kuten toimittamalla lisää opetusmateriaalia ja reppujen sisältämiä reagensseja sekä myös tarvittaessa uusia vesireppuja.

Meritorin koulu