Espoo Meri Rotaryklubin presidentin ja toimihenkilöiden virkaanasettamiskokous pidettiin koronaepidemian vuoksi vasta elokuun 13. päivänä Villa Elfvikin luontotalon pihalla.

Eroava presidentti Veikko Lahtinen kertoi puheessaan menneestä Rotaryvuodesta ja kiitti eroavia toimihenkilöitä ja hallituksen jäseniä.Hän asetti Kari Tillin presidentin tehtävään luovuttamalla presidentin vitjat ja pinssin sekä puheenjohtajan nuijan symbolina klubin hallinnon siirrosta.

Tilaisuudessa uusi presidentti luki presidentin juhlallisen vakuutuksen ja klubin sihteeri Pekka Saukkonen juhlallisen vakuutuksen klubin toimihenkilöiden ja hallituksen jäsenten puolesta.

Uuden presidentin puheessa Kari Tilli kiitti Veikko Lahtista edellisestä rotarykaudesta ja esitteli rotaryvuoden 2020-2021 toimintaa ja tapahtumia.