Runsas sata Etelä-Suomen rotarypiirin 1420 rotaria kokoontui lauantaina 22 huhtikuuta 2017 Espoon Hanasaareen piirikonferenssiin. Piirikuvernööri Markku Stenvallin isännöimässä tilaisuudessa jaettiin tietoa piirin rotarytoiminnasta ja keskusteltiin piirin rotarytoiminnan kehittämisestä. Tapahtuma ja Governors Ball iltatilaisuus olivat erinomaisia tilaisuuksia tavata muita rotareita hyvässä hengessä.

Koko päivän kestäneen tilaisuuden avasi piirikuvernööri Markku Stenvall. Athur Jones Englannista toi maailmanpresidentin terveiset, kansanedustaja Pekka Haavisto kertoi kehitysyhteistyöstä, Jukka Mäkelä Espoon kehityksestä ja Juha Iso-Aho vapaaehtoistyön johtamisesta. Iltapäivällä Markku Stenvall esitteli piirin uuden strategian ja sen käytäntöönviemistä valmisteltiin työryhmissä Tero J. Kauppisen johdolla. Runsaan 30 Etelä-Suomen rotaryvaihto-oppilaan ryhmä esiintyi lounastauon yhteydessä ja lauloi suomeksi ja ruotsiksi kansanlauluja

Espoo Meri Rotaryklubin jäsenet olivat piirikuvernööri Stenvallin tukena tilaisuuden käytännön järjestelyissä. Järjestelytoimikunnan puheenjohtajana toimi Martin Heinrichs.