Leena Arimo

Runsas puoli vuotta jäsenenä olleen Leena Arimon mukaan Rotaryn jäsenyys tarjoaa runsaasti mielenkiintoista ajankohtaista asiaa ja toimintaa.

Miten kiinnostuit rotareista ja Rotary toiminnasta, Leena Arimo?
”Olen aina tiennyt, että rotarit ovat olemassa. Viimeinen kimmoke jäsenyyteen oli Helsingin Sanomien kirjoitus suomalaisesta henkilöstä, joka oli valittu Rotaryn maailmanorganisaatioon. Huomasin, että Rotary onkin mielenkiintoinen asia. Tiesin jo ennalta, että Rotary on hyväntekeväisyys- ja palveluorganisaatio, mikä myös herätti mielenkiintoani.”

Miksi valitsit Espoo Meri Rotaryklubin pääkaupunkiseudun rotaryklubeista?
”Asun Espoossa. Klubin kokoontumispaikka on työmatkani varrella ja kokoontuminen on sopivaan aikaan. Lounaskokoukset eivät sovi hyvin työssäkäyville eivätkä ainakaan minulle.

Klubilla on myös selkeät, ajan tasalla olevat nettisivut, josta kävi ilmi, mitä klubi tekee ja millaisia aktiviteetteja klubilla on.

Lisäksi harrastan purjehdusta, joten Espoo Meri Rotaryklubi ja klubin Itämeri-aktiviteetit sopivat minulle hyvin. Purjehtijalle meri on tärkeä ja läheinen aihe.”

Mitä odotuksia sinulla on jäsenyyteen liittyen ja minkälaisia kokemuksia sinulla on toiminnasta?
”Olen ollut rotarina nyt puoli vuotta. Olen kuullut mielenkiintoisia esityksiä viikkokokouksissa. Rotary Forum tammikuussa oli erittäin mielenkiintoinen ja siellä oli hyviä esityksiä.

Odotan mielenkiintoista toimintaa. Haluan kuulla mielenkiintoisista asioista ja tavata mielenkiintoisia ihmisiä.  Rotaryn palvelu- ja hyväntekeväisyysnäkökulma on vielä hieman näkemättä enkä ole vielä tutustunut yksityiskohtiin enkä tiedä, mitä kaikkea se voi tuoda tullessaan.”

Mitä haluat sanoa Rotary-jäsenyyttä harkitseville?
”Kannattaa ehdottomasti harkita ja tarttua jäsenyyteen, jos ajankohtaiset ja poikkitieteelliset asiat kiinnostavat. Kokouksissa tulee esille asioita, joihin ei muualla törmää eikä niihin muutoin tule perehdyttyä. Lisäksi rotareilla on mielenkiintoisia vierailuja ja tapahtumia.”