Rotary-klubien internetissä olevat verkkosivut ovat uudistuneet. Suomen rotaryklubit siirtyvät käyttämään yhteistä ja yhtenäistä alustaa. Klubimme uudet verkkosivut avattiin alkuvuonna 2019 ja vanhat sivut poistuivat käytöstä toukokuussa.

Klubin verkkosivusto sisältää klubimme perustiedot, uutisia ja viikko-ohjelman sekä tietoa potentiaalisille uusille jäsenille. Viikko-ohjelma löytyy etusivulta, jossa on linkit kolmeen uusimpaan tapaamiseen sekä linkin kaikkiin tapahtumiin. Viikkotapaamisen tarkemmat tiedot kuten paikka ja aika löytyvät klikkaamalla ko. tapaamista.

Viikko-ohjelma löytyy verkkosivuilta myös osoitteesta https://rotary.fi/espoomeri/mita-teemme/klubin-viikko-ohjelma/, mikä löytyy etusivun yläosan valikosta ”mitä teemme/klubin viikko-ohjelma”. Tältä sivulta pääsette klubin ohjelmaan, edellisten vuosien ohjelmiin sekä tulevan rotaryvuoden suunnitelmaan. Linkistä ”vuosi 2019-2020” (https://rotary.fi/espoomeri/mita-teemme/rotaryvuosi-2019-2020/) löydätte koko rotaryvuoden sekä vahvistetut että suunnitellut tapahtumat.

Klubillamme on myös kaikille avoin Facebook-sivu ja Facebook-ryhmä. Nämä löytyvät Facebook-hakutoiminnolla tai käyttäen Facebook-osoitetta @EspooMeriRotaryklubi.

Facebook-sivu sisältää Rotary-uutisia, klubin uutisia ja viikko-ohjelman. Sivulle voi kirjoittaa vain klubin ylläpitäjät. Vierailijat voivat kirjoittaa omaan yhteisö-osioon. Jos haluatte kirjoittaa viestin tai ladata kuvan, on klubin Facebook-ryhmä sopivampi paikka sitä varten. Ryhmä löytyy klubimme Facebook-sivun vasemmalla olevasta valikosta tai Facebook-haulla.

Facebook-ryhmä on tarkoitettu klubin jäsenien ja sivuilla vierailijoiden viestintää varten. Kaikki voivat kirjoittaa ryhmän sivulle sekä lisätä kuvia ja videoita.

Jos haluatte seurata Facebook-sivuamme tai ryhmäämme, on tärkeää, että klikkaatte tykkää ja seuraa-painikkeita sekä liitytte jäseneksi ryhmään. Tällöin saatte Facebookin kautta tietoa uusista tapahtumista sivuilla ja ryhmässä.

Share This