Digitalisoiminen ja automatisointi tehostavat kaupankäyntiprosesseja ja korvaavat manuaalisen asiakirjojen ja dokumenttien käsittelyn kustannustehokkailla ratkaisuilla, totesi rotareille torstaina 10. toukokuuta puhunut toimitusjohtaja Toni Pihamaa.

Pagero Oyn toimitusjohtaja Pihamaa esitteli digitalisaation trendejä ja mahdollisuuksia eri toimialojen yrityksille. Digitaalisuus on globaali megatrendi, joka tarjoaa kaikille organisaatioille merkittävän mahdollisuuden tuottavuuden kohottamiseen. Digitaaliset tilaukset ja ostot, verkkolaskut ja liiketoimintaprosessien digitalisoiminen ja automatisointi tehostavat kaupankäyntiprosesseja ja korvaavat sekä manuaaliset, usein sähköpostiin tai puhelimeen perustuvat ratkaisut että perinteisen kahden organisaation välille luodun EDI-muotoisen tiedonvälityksen.

Pagero Group kehittää ja markkinoi pilvipohjaista ratkaisua ja verkostoa liiketoiminnallisten asiakirjojen tiedonvälitykseen kaupankäynnin eri vaiheisiin. Pagero konserni koostuu yli 190 työntekijästä ja pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Yrityksellä on 20.000 asiakasta yli 50 maassa.

Share This