Hankkeen tavoitteena on tukea tukea valkeakoskelaisten lasten hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä koronaviruksen aiheuttaman yksinäisyyden, ahdistuksen ja yhteisöllisyyden puutteen jälkeen. Projektin avulla lapsille ja perheille tarjotaan mahdollisuus osallistua tapahtumiin, harrastusmahdollisuuksiin ja tilaisuuksiin, jotka muuten jäisivät perheiden taloudellisten rajoitusten takia pois heidän ulottuviltaan.

Valkeakoski

Kuva Mika Halonen

Valitettavasti koronatilanne on jatkunut jo vuoden, mutta hanke on silti edennyt. Syksyllä 2020 klubi osallistui Ihana valo- perhetapahtumaan yhdessä kaupungin nuoristoimen kanssa. Marraskuussa vuoden pimeimpään aikaan järjestettyyn tapahtumaan klubi hankki ja kustansi upean tulishow-esityksen kaikkien osallistujien iloksi. Tapahtumaan osallistui noin 507 henkilöä.

Toisena tapahtumana klubi järjesti Pirkanmaan lasten kulttuurikuukauden ajankohtaan helmikuussa musiikkiteatteriesityksen. Tapahtumarajoitusten vuoksi Pikku Pörriäinen- esitys oli yli viikon ajan nettisivun kautta katsottavissa. Esitystä ladattiin hieman yli 100 kertaa, osa katsojista oli päiväkotiryhmiä tai koululuokkia, joten katsojamäärä saattoi todellisuudessa olla laajempi.