Rotary Internationalin tuleva presidentti Holger Knaack on lähettänyt piireille  turvallisuutta ja toimenpiteiden vastuullisuutta korostavan vakavan viestin tapahtumien järjestämisestä kaudella 2020-2021. Lue tarkemmin liitteenä olevasta kirjeestä.

RI:n hallitus on päättänyt, että

• kaikki rotarytapahtumat järjestetään ensisijaisesti virtuaalisesti; paikan päällä osallistuminen koulutuksiin, kokouksiin tai tapahtumiin ei ole kenellekään pakollista.
  • alueellisten instituuttien järjestäjiä kehotetaan tarkasti miettimään miten tilaisuudet järjestetään vastuullisesti ja turvallisuusohjeet huomioiden. Rotaryn henkilökunta ei osallistu alueellisiin instituutteihin tai kuvernöörikoulutuksiin.
  • alueellisten koulutusseminaarien järjestämistä virtuaalisena suositellaan.
  • koska korona vaikuttaa piirikokouksien järjestämiseen vähintään syyskaudella, RI ei rahoita presidentin edustajan kuluja piirikonferenssiin kaudella 2020–21.
  • kuvernöörivierailut suositellaan järjestettäväksi virtuaalikokouksina ainakin syyskaudella 2020.

Holger Knaack toivoo tukea näille hallituksen päätöksille. Nämä päätökset paitsi auttavat Rotarya muuttumaan, ne myös takaavat Rotaryn tulevaisuuden ja menestymisen tulevina vuosikymmeninä.

20200507 Holger Knaack

20200507 RI President-elect Holger Knaackin viesti ref su