RLI-KOULUTUS eli syventävä rotarikoulutus kaikille rotareille:
⭐️ Osa 1 Lahti la 25.1. ABC Kivimaa Kiitokatu 2, 15210 Lahti, järjestelyt AG Eila Parviainen
⭐️ Osa 2 Hämeenlinna, la 8.2.Wetterhoffin talo, kokoustila Wanha Kutomo Palokunnankatu 9, 13100 Hämeenlinna, järjestelyt AG Kalevi Lauronen ja PAG Kristian Röberg
⭐️ Osa 3 Jyväskylä la 21.3. Hotelli Alba Ahlmanninkatu 4 40100 Jyväskylä, järjestelyt AG:t Riku Tenhunen ja Irja Rissanen.
Muutos: osa 3 on siirretty Jyväskylästä Lahteen. Järjestelyistä vastaa AG Eila Parviainen.
Teemoina mm. ammatillinen ja persoonallinen kasvu, jäsenyys, Rotary-säätiö, etiikka, palveluprojektit, viestintä, strateginen suunnittelu. TERVETULOA!
Sitovat ilmoittautumiset koulutukseen 15.1.2020 mennessä ja tarkemmat tiedot: https://forms.gle/8ZG8StA14ufnjSQ38
Piirimme 1390 Syventävä Rotaryvalmennus on yli 370 rotarypiirin yhteinen maailmanlaajuinen projekti. Koulutuksen kohderyhmänä ovat kaikki piirin rotarit. Toivotamme tervetulleeksi sinut, joka haluat syventää rotarytietouttasi ja/tai keskustella ja tutustua muihin aktiivisiin rotareihin. Ryhmän koko on 10 – 20 osallistujaa.