Kartta latautuu...

03.10.2020 - 07.11.2020
10:00 am - 4:00 pm

Sällskapsklubben

Tule avaamaan uusia ovia Rotaryn monipuoliseen maailmaan!

KLIKKAA TÄSTÄ ILMOITTAUTUMISLOMAKE JA LISÄTIEDOT

Rotarypiiri 1385 järjestää suosituksi tulleen, kaikille rotareille ja rotaracteille avoimen valmennuskokonaisuuden, jossa käytämme Rotary Leadership Instituten (RLI) kansainvälistä ohjelmaa (“Syventävä Rotaryvalmennus”). Osallistujat saavat laadukkaan paketin ymmärrystä Rotarysta aktivoivassa ja viihdyttävässä muodossa kolmen päivän verran. Tämä on myös oiva tilaisuus luoda verkostoja oman klubin ulkopuolelle.

Valmennus soveltuu erityisen hyvin vasta lyhyen aikaa rotareina toimineille ja tukee heidän kehittymistään klubin johtotehtäviin. Se käy kuitenkin jokaiselle, joka tahtoo päivittää ja uudistaa näkemystään rotarytoiminnasta.

Käytämme monipuolista suomenkielistä materiaalia, jota päivitetään jatkuvasti ja joka löytyy eri kielillä – myös suomeksi – osoitteesta:

www.rlifiles.com

Osallistujilta ei edellytetä ennakkovalmistautumista.

Mikäli et nyt pysty osallistumaan kaikkiin kolmeen jaksoon, voit paikata puuttuvan osan myöhemmin.
Vaikka valmennuksen kieli on suomi, myös ruotsinkieltä keskustelussa käyttävät ovat lämpimästi tervetulleita!

RLI-valmennuksen sisältö:

Osat 1 – 2: Minä rotarina ja Rotaryklubini

• lauantaina 3.10. kello 10.00 -17.00 ja sunnuntaina 4.10.2020 kello 9.00 -16.00.
  • Lauantaina iltapäivän lopuksi pidetään n 2 tunnin koulutus klubien verkkokokouksista: mitä osallistuja ja järjestäjä tarvitsevat, osaamista ja tekniikkaa?

Osa 3: Laajeneva rotarymaailmani

• lauantaina 7.11.2020 kello 9.00 -16.00

Paikkana on Sällskapsklubben, Torikatu 27, Kokkola. Tiedot erityisruokavalioista pyydetään ilmoittamaan ravintolaan suoraan puh. 040 8236552.

Valmennuksen hinta on 30 €/päivä ja se maksetaan kussakin tilaisuudessa suoraan kokouspaikalla. Hintaan sisältyvät aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas ja rotarypiirin tuottama koulutusmateriaali. Kokkolan keskustan hotelleja on lähietäisyydellä, mahdollisen majoituksen jokainen hoitaa itse.

Lisätietoja antavat

ILMOITTAUTUMISLOMAKE JA LISÄTIEDOT